Kleine steentjes muziektrainingen

Muziekschooldocenten - individuele coaching

Muziekschooldocenten moeten in toenemende mate ensembles leiden tijdens lessen en uitvoeringen. Veel docenten schrikken hier echter elke keer weer voor terug door een gebrek aan de juiste dirigeerachtergrond of -ervaring.

Soms heeft een muziekschooldocent alleen handreikingen nodig op een specifiek onderwerp van het dirigeren, of geeft een muziekschooldocent of de muziekschool de voorkeur aan individuele lessen. In dat geval kan met een aantal individuele lessen al belangrijke winst worden geboekt.

Als onderdeel van de lessen is het op verzoek mogelijk om de muziekschooldocent te bezoeken wanneer hij/zij een van zijn/haar eigen ensembles leidt. Op die manier kan het rendement van de lessen vergroot worden.De leiding van een muziekschool kan in het kader van bijscholing deze lessen aanbieden aan een docent die aan de school is verbonden. De lessen worden gewoonlijk als pakket van 5 lessen aangeboden. Docent Michel Havenith is ervaren in het begeleiden van muziekschooldocenten en de lessen zijn dan ook toegesneden op de praktijk en omstandigheden van de betreffende muziekschooldocent.

Bent u als muziekschool geïnteresseerd in deze vorm van individuele begeleiding van uw docenten? Neem dan contact op voor informatie en een prijsopgave.

Bent u als muziekschooldocent geïnteresseerd in individuele lessen? Neem dan contact op met uw leiding om dit mogelijk te maken. U kunt natuurlijk wel altijd van te voren contact opnemen voor details en vragen.


Ga naar de downloadpagina om een flyer met algemene informatie over de trainingen voor muziekschooldocenten te downloaden.


© 2011 - Kleine steentjes muziektrainingen - www.kleinesteentjes.nl